Konservatiivse Rahvaerakonna poolt algatud petitsioonikampaaniga, mis nõuab Eesti pagulaspoliitika jäämist konservatiivseks, on internetiportaalis www.ekre.ee/petitsioon  juba paari esimese päevaga liitunud üle 5000 inimese.

Erakond postitas vastavasisulise petitsiooni 530 000 inimese postkasti üle Eesti. Makstud vastusega kirjad laekuvad otse erakonna kontorisse ja neid on sekretariaadi juhataja Anneli Rosina sõnul paari päeva jooksul laekunud umbes 1000 kanti. Rosin ütles, et osa inimesi pole aru saanud, et neil pole enam vaja vastust ümbrikusse panna ja postmargistada, kuna selle on nende eest ära teinud juba EKRE. “Jääb vaid vastus ära täita ja see lähimasse postkasti lasta.” Üritust toetab ka telereklaam Kanal 2es, Kanal 11s ja Kanal 12s, samuti facebooki kampaania. Vahemikus 17-31. oktoobrini on kavas erakonna ringkondade välikampaania, kus petitsioone jagatakse ja allkirju kogutakse otse inimestelt.

Ürituse eesmärk on saada Eesti riigi pagulaspoliitika rahva enamuse kontrolli alla ja korraldada selleks tarbeks vastav rahvahääletus.

Toode lisatud ostukorvi
Sulge Edasi vormistama